Vertrouwenspersonen bij VCB

VERTROUWENSPERSONEN BIJ VCB

Bij VCB werken we met een vertrouwenspersoon die je kunt benaderen als eerste aanspreekpunt bij (dreigende) incidenten die gerelateerd zijn aan ongewenst gedrag binnen de vereniging.

Onder ongewenst gedrag valt onder andere:

  • Seksuele intimidatie
  • Pesten
  • Respectloos gedrag
  • Diefstal
  • Alles wat jij vindt dat ongewenst gedrag is binnen de vereniging

Zit je met een (dreigend) incident, neem dan meteen contact op met een vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon behandelt je contact serieus, integer en vertrouwelijk. Ze nemen niet alleen je melding aan en bieden een luisterend oor, maar informeren en begeleiden je bij mogelijke vervolgstappen en vervullen een adviesrol richting de vereniging en/of de KNVB.

Actieve vertrouwenspersonen bij VCB:

Hanna Vermeer (Tel.: 0631070699, E-mail: hannavermeer@hotmail.com) en Rien Moonen (Tel.: 06 4371 9690, E-mail: rianmoonen96@hotmail.com)

Profiel Hanna Vermeer 

Ik ben Hanna Vermeer, 22 jaar oud en sinds een paar jaar voetbal ik met plezier bij VCB. Ik heb mijn bachelor psychologie behaald aan de universiteit van Tilburg, waar ik nu ook mijn master volg. Met de kennis en technieken die ik hier heb geleerd, hoop ik jou deskundige hulp te kunnen bieden bij (dreigende) incidenten. Ik ben een toegankelijk, empathisch persoon en ik zal een luisterend oor bieden bij problemen. De informatie die je mij vertelt zal vertrouwelijk blijven, tenzij wettelijke verplichtingen mijn geheimhoudingsplicht doorbreken. Bel of mail gerust voor meer informatie of voor een afspraak.

Tel.: 0631070699, E-mail: hannavermeer@hotmail.com

Profiel Rien Moonen

Ik ben Rien Moonen en gelukkig getrouwd met Rian en woon in de Capucijnenstraat 3 A.

We kwamen 46 jaar geleden in Biezenmortel wonen en ‘ter inburgering’ mocht ik meteen ‘meevoetballen’ bij VCB. Nu ben ik al jaren rustend lid.
Overigens ook onze zoons, Sjors en Pim hebben (even) bij VCB gevoetbald, maar zijn op jonge leeftijd overgestapt naar Willem ll. Zij hebben daar de voetbal-jeugdopleiding doorlopen en hebben naast hun studie, ook nog enkel jaartjes een profcontact gehad bij MVV te Maastricht.

Zoals uit het bovenstaande blijkt, is voetballen een erg-mooie-tijd van mijn leven geweest en heeft voetballen nog steeds mijn volledige interesse, zeker het wel en wee, van voetballend VCB!

Tel.: 06 4371 9690, E-mail: rianmoonen96@hotmail.com