Verslag Dames 1 – 28 april 2024

Wat een zondag!
Iedereen kwam fris en fruitig aan na een rustige Koningsdag, je kon wel zien dat iedereen zich had ingehouden met bier drinken voor een taaie wedstrijd tegen de koploper

We begonnen met een niet al te beste warming up maar dat was alleen voor de schijn van de tegenstander. En wat hadden we ze goed te pakken!

Het fluitsignaal ging en de wedstrijd was begonnen we lieten meteen zien dat er niet te sollen viel met vcb als tegenstander. Al best vlug maakte Julia de 1-0.
Het was rust en wat was ons patje al trots op ons terwijl iedereen de ranja naar binnen goot alsof ze maanden geen drinken kregen vertelde pat de wissels en de nodige feedback.
Onze voetballers met pensioen mochten de tweede helft in actie komen, Maaike en Eline, zelfs met pensioen zijn deze dames nog in topvorm.

Tweede helft, Poah wat een helft was dat. Al vlug maakte Jesse en Janne een grandioze actie. Met een goede voorzet van Jesse schoot Janne hem zo in de kruising .
En dan de derde goal voor de oplettende Maaike die al gauw door had dat de scheids nog niet gefloten had voor de overtreding. Maaike dacht nooit geschoten is altijd mis en schiet hem zo in het doel.
En alsof we ze nog niet hard genoeg hadden ingemaakt maakte Eline de 4-0. Dit was wel echt de kers op de taart voor deze gigantisch mooie wedstrijd.
Ik kan met trots vertellen dat we wederom weer met 3 vingers in de neus hebben gewonnen van de koplopers en dat moest natuurlijk ook gevierd worden.
De wedstrijd was afgelopen en de foto’s waren weer gemaakt het was dus eindelijk tijd voor bier. Met z’n alle naar de kantine waar de kannen bier stonden al klaar voor de derde helft.