VCB gaat loten verkopen voor het verbouwen van de kantine

VCB gaat loten verkopen voor het verbouwen van de kantine

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van VCB zetten zich dit jaar in voor de verbouwing van de kantine. Voor de 2 leden die de meeste loten verkopen hebben we een verrassing.

Steun van de omgeving

Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor de verbouwing van de kantine. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!” Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Biezenmortel dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club

De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. VCB is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

[terug]