VCB D1 wint ook return bij Gilze

VCB D1 speelt dit voorjaar in een zware competitie (5e klasse 5.29) met moeizaam bij elkaar gesprokkelde punten – bijvoorbeeld tegen meiden van 1,90 meter – tot dusver.

VCB D1-26mar16-1

Paaszaterdag 26 maart: de wedstrijd kan beginnen na een minuut stilte voor Johan Cruijff.

Kennelijk geïnspireerd door de minuut stilte voor Johan Cruijff, werd vorige week op Paaszaterdag thuis de eerste overwinning van dit jaar binnengehaald (3-1 tegen vv Gilze D4, na een achterstand van 0-1).

VCB D1-2apr16-2_720

Zaterdag 2 april: geconcentreerde koppies tijdens de bespreking met René de Groot vooraf.

Afgelopen zaterdag 2 april stond meteen de return in Gilze gepland, op het prachtige nieuwe sportcomplex van vv Gilze. Misschien lag het dit keer aan de opstijgende Dakota’s van vliegbasis Gilze-Rijen, maar wederom kwam VCB D1 vlak voor rust achter met 1-0.

VCB D1-2apr16-1_1440

Uitgelaten teamspirit, na opnieuw een overwinning op vv Gilze.

Maar ook deze keer werd de tweede helft met meer inzet en strijdlust gevoetbald, wat al snel resulteerde in de gelijkmaker en vervolgens de voorsprong van 2-1, na een terecht toegekende penalty. De coaches René en Patrick zijn trots op VCB D1.

Zo begint VCB D1 zich bovenin de ranglijst te roeren en lonkt de revanche komende zaterdag 9 april, voor de eerdere nederlaag in Tilburg tegen TSV Gudok D6.
[terug]