VCB 1 wint uitwedstrijd bij RKDSV

rkdsv-vcb-33

(c) Foto’s Jan Appels

Zondag 6 maart speelde VCB 1 een uitwedstrijd tegen RKDSV 1 uit Diessen. RKDSV 1 heeft vorige week beslag weten te leggen op de tweede periodetitel en staat momenteel op een 4de plaats op de ranglijst.

VCB begon sterk aan de wedstrijd wat al snel resulteerde in een 0-2 voorsprong door doelpunten van Lucas Mallens en Teun Verlouw. Bovendien werden er in de eerste helft nog enkele kansen op een grotere voorsprong gemist.

In de tweede helft bood RKDSV meer tegenstand en kwam de ploeg uit Diessen via een strafschop op 1-2. VCB kreeg nog enkele goede kansen om de voorsprong te vergroten maar uiteindelijk bleef het tot de laatste minuut spannend. (meer foto’s van de wedstrijd RKDSV 1 -VCB 1 zijn hier te zien)

Door deze zege staat VCB 1 weer vast op de tweede plaats van de ranglijst. Komende zondag 13 maart komt de nummer drie van de ranglijst GSBW op bezoek. Wederom een belangrijke wedstrijd voor VCB. Na afloop van de wedstrijd vind het tweede punten-pintenfeest plaats. Deze periode zijn de consumptiebonnen gewonnen door het dames elftal van VCB.
[terug]