VCB 1 wint kaartenfestijn sv Reeshof

Kaartenfestijn vooral in eerste helft
Bij de wedstrijd VCB 1 – sv Reeshof 1 was scheidsrechter Wagemans vandaag duidelijk niet gediend van commentaar. In de eerste helft regende het daarom gele kaarten voor aanmerkingen op de arbitrage. Sv Reeshof had duidelijk de meeste moeite om hiermee om te gaan.

VCB1-svReeshof1-01nov2015_2

Wagemans werkt wederom zijn administratie bij, na de eerste rode kaart voor sv Reeshof.

Halverwege de eerste helft zag sv Reeshof zich genoodzaakt om de wedstrijd met tien man voort te zetten. De rode kaart (2e keer geel) was dit keer wel voor een overtreding in een wedstrijdsituatie. Het was vervolgens aan VCB 1 om het numerieke overwicht om te zetten in een resultaat.

Mark Maas maakt gemiste penalty zelf goed
Nog vóór de overtal-situatie kreeg VCB al een opgelegde mogelijkheid om de score tegen sv Reeshof te openen. Na een overtreding op Harm van de Ven miste Mark Maas echter de gegeven strafschop. Omdat VCB bleef aandringen kon de openingstreffer echter niet uit blijven.

VCB1-svReeshof1-01nov2015_1

Mark Maas kopt stijlvol de 1-0 binnen in de 38e minuut.

Met de gepaste voorzet vanaf de rechterflank wist Mark Maas vervolgens wel raad. Met een stijlvolle duik knikte hij de 1-0 binnen in de 38e minuut.

Tweede helft minder tumultueus
Gewaarschuwd door de kaartenregen in de eerste helft waren beide teams na rust wat meer met voetballen bezig, hoewel de optelsom van de eerste helft nog resulteerde in een tweede rode kaart sv Reeshof. Tegen negen man maakte VCB kort voor tijd duidelijk dat het in de aanloop naar het Dorpsderbyweekend van volgende week tegen sv SSS geen zin had om punten te verspelen. In de 88e minuut liet Berry Maas met een fraaie actie vanaf rechts de eindscore optekenen: 2-0.
[terug]