VCB 1 loopt tegen eerste nederlaag aan

Op deze mooie zonnige dag mocht VCB aantreden in Oisterwijk tegen Taxandria. Taxandria had uit de eerste 3 wedstrijden 3 punten verzameld en had honger naar meer punten. Na een paar minuten was het duidelijk dat Taxandria VCB het spel wilde laten maken. VCB had het meeste balbezit maar kon in het eerste kwartier nog niet echt doordringen. Ook Taxandria had een tegenvaller, want na 10 minuten moest de keeper al afhaken na een knie blessure. VCB probeerde veel met de lange bal de aanvallers te vinden, maar Taxandria kon de aanvallen goed tegenhouden. Dit resulteerde in de 40e minuut een goal van Taxandria. De snelle linksbuiten bracht de bal voor de goal waardoor de spits kon binnen tikken. Na de goal begon VCB al beter te combineren en kreeg een paar kleine kansen.

De 2e helft veranderde het spelbeeld niet en na een goede kans voor Taxandria, welke bij Maarten in zijn handen geschoten werd, schoot Teun even later ook na een goede actie recht op de keeper. In de 75e minuut kreeg VCB via een vrije trap een goede kans, maar de keeper van Taxandria dook hem goed uit de kruising. In de 82e minuut kreeg VCB een corner en de bal werd weggekopt door een verdediger bij Mark in de voet jammergenoeg ging de bal net naast de verkeerde kant van de paal. Even hierna verloor VCB een bal op het middenveld en wilde Maarten de verdediging te hulp schieten op 30 meter voor de goal. Echter kwam de bal na een kluts voor de voeten van een aanvaller van Taxandria en werkte hij deze goed af 2-0. Hiermee was VCB vandaag verslagen, Taxandria had het verdedigend heel goed staan en behield de 3 punten vandaag in Oisterwijk.
Aankomende week wacht Real Lunet op sportpark Roeltjesdijk en hopen dan dat er net zoveel supporters aanwezig zijn als we vandaag langs de lijn hebben gezien. Iets voor ons om trots op te zijn.Tot volgende week! Groet VCB 1