Van Iersel – hoofdsponsor sinds oprichting VCB

Van Iersel Compost en Soiltech zijn twee zusterorganisaties die nauw met elkaar samenwerken. De traditionele activiteiten van Van Iersel Compost bestaan uit het inzamelen en composteren van stromen groenafval tot diverse hoogwaardige compostproducten. Soiltech is juist een innovatief bedrijf dat zich richt op het duurzaam verbeteren van bodemgezondheid, gewasvitaliteit en gewaskwaliteit.

In 2014 heeft de gemeente Haaren door deze jarenlange Soiltech-aanpak op haar sportvelden de ‘Schoon Water Innovatieprijs’ gewonnen, omdat ze hiermee de noodzaak tot het toepassen van onkruidbestrijding voorkomen. Inmiddels werken meerdere verenigingen met deze Soiltech-aanpak op hun sportvelden.

Van Iersel Compost

Van Iersel is sinds de oprichting zeer nauw verbonden met voetbalclub VCB. Oprichter Janus van Iersel stelde in 1960 een stuk grond ter beschikking, zodat de voetbalvelden aangelegd en de voetbalclub opgericht kon worden.

Janus van Iersel was dus ook mede-oprichter van VCB. Zijn zonen, die doordeweeks lange dagen moesten werken, konden hierdoor op zondag gezellig een balletje trappen en het dorp kreeg hiermee haar eerste sportvereniging. Verschillende leden van de familie Van Iersel hebben door al die jaren heen vrijwilligerswerk gedaan of zijn bestuurslid geweest.

Van Iersel-Soiltech sponsort VCB o.a. door het jaarlijkse Van Iersel-Soiltech Pinkstertoernooi financieel mogelijk te maken. Daarnaast sponsort Van Iersel-Soiltech de wedstrijdtenues van VCB 2 en ook door reclameborden rondom het hoofdveld.

Het bedrijf voelt zich al meer dan 50 jaar nauw verbonden met de club en gelukkig is dat andersom ook het geval!

1 reactie

  1. VCB Admin schreef:

    Waar zouden we zijn zonder sponsors?