‘Groen-geel hart voor de Voedselbank!!’ Maar zeker ook Oranje-zwart!!!


www.voedselbankboxtel.nl  – Reknr. NL34 RABO 0122 7481 90

 

Oproep voor ‘Groen-geel voor de Voedselbank!!’

 

De start van Nemelaer’s inzamelingsactie voor de Voedselbank Haaren start binnenkort. Nemelaer heeft ook VCB hiervoor benaderd en natuurlijk willen wij hier aan meehelpen!

Door diverse omstandigheden (ziekte, WAO, scheiding, werkeloosheid, faillissement, gemaakte fouten etc.) raken mensen in financiële problemen, waardoor boodschappen doen geen vanzelfsprekendheid meer is. Ook in Haaren/Biezenmortel komt dit helaas voor.

Wat is het dan toch mooi als we met z’n allen een verlichting voor deze mensen, die wekelijks naar de Voedselbank gaan, kunnen bieden.

Nemelaer/VCB roept u daarom op ook te doneren bij het inzamelpunt in onze kantine!! (kantine van VCB tijdens openingstijden)  Het zou fijn zijn als iedereen minimaal 1 product doneert. Meer mag ook, maar hoeft niet. Het hoeven ook geen dure merkproducten te zijn.

Wat kan er gedoneerd worden? Sowieso alle houdbare levensmiddelen (geen verse producten dus), zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rijst, pasta, groente/vis/vlees in blik, snoep, maar ook aan verzorgingsproducten is ontzettend veel behoefte, Hierbij kunt u denken aan shampoo, douchegel, tandpasta, deodorant etc. maar ook toiletpapier, wasmiddel etc.

Kijkt u ook eens even thuis in de kast. Daar komt u vast iets tegen dat ooit gekocht is, maar er nog steeds ongebruikt staat.

VCB hoopt dat we op alle leden kunnen rekenen: laat uw hart spreken voor de Voedselbank!!

 

Inzamelweekenden: 9 – 10 december, tijdens openingstijden kantine VCB. Of donderdag 7 december op de clubavond. Spullen af te geven aan de bar.

[terug]