Bakkerij Leo Geerts sponsort selectie VCB

In 1961 – hetzelfde jaar als dat VCB werd opgericht – startte Leo Geerts zijn bakkerij in Biezenmortel. Inmiddels is Bakkerij Leo Geerts uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van brood en banket in de regio Midden-Brabant.

Naast brood- en banketwinkels in Biezenmortel, Udenhout en Berkel-Enschot worden vooral ziekenhuizen en zorginstellingen voorzien van brood en gebak. De winkel in het hart van Udenhout, wordt gerund door Tijs Evers: een kleinzoon van Leo Geerts en tevens al jaren speler van VCB 1.

Leo-Geerts-Udenhout

Voor Bakkerij Leo Geerts is maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend. Het bedrijf steunt dan ook vele goede doelen en draagt ook VCB, als grootste vereniging van Biezenmortel, al vele jaren een warm hart toe.
VCB 1a - 2015-2016_1062x751_300DPI
Op zondag 1 november 2015 is VCB 1 weer voorzien van nieuwe wedstrijdtenues, geheel gesponsord door Bakkerij Leo Geerts. De hoofdtribune, die in 2010 werd geplaatst, is mede mogelijk gemaakt door samenwerking met de hoofdsponsors, waaronder Bakkerij Leo Geerts. Daarnaast sponsort Bakkerij Leo Geerts ook het scorebord en reclameborden rondom het hoofdveld.

Voor VCB is Bakkerij Leo Geerts is een belangrijke partner om sporten in verenigingsverband in Biezenmortel financieel haalbaar te houden!
[terug]